Willimieli tarjoaa hyvää fiilistä ulkona luonnossa

Willimieli on Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla toimiva luontomatkailualan yritys. Osuuskuntamuotoisessa Willimielessä työskentelee seitsemän alan ammattilaista. Vuodesta 2015 toiminut Willimieli tarjoaa palveluja sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Valikoimaan kuuluvat retket, luontoon liittyvät hyvinvointiohjelmat, maastoruokailut sekä eräaiheiset kilpailu- ja seikkailuohjelmat.

Willimieli päätti lähteä mukaan Supportti.fi-palveluun, koska haluaa tulla entistä paremmin tunnetuksi omalla kotialueellaan Riihimäellä ja Hyvinkäällä.

– Olemme tähän saakka tuottaneet valtaosan palveluistamme isommille matkailualan yrityksille tehtävänä alihankintana. Olemme kuitenkin hiljattain avanneet verkkokaupan, jonka kautta pyrimme myymään Willimielen palveluja myös yksityisasiakkaille, kertoo osuuskunnan puheenjohtajana toimiva eräopas Petri Seeste.

”Mikä onkaan parempi aineeton lahja kuin vaikkapa erätaitokisa, jossa on mukana koko synttäriporukka.”

Suoraan Supportissa voi ostaa Willimielen sähköisen lahjakortin, jonka voi käyttää valitsemiinsa palveluihin. Willimielen oman verkkokaupan valikoimaan kuuluvat palvelut voi myös varata ja maksaa suoraan verkossa. Petri Seeste kertoo niiden soveltuvan vaikkapa polttariryhmille ja erilaisia lahjaideoita etsiville asiakkaille.

– Tänä aikana puhutaan paljon aineettomista lahjoista. Mikä onkaan parempi aineeton lahja kuin vaikkapa erätaitokisa, jossa on mukana koko synttäriporukka, Petri Seeste havainnollistaa.