Yleistä tietoa

Supportti.fi on verkkopalvelu paikallisten yritysten tukemiseen. Palvelun ideana on tarjota alueen yrityksille yhteinen verkkopalvelu ja näyteikkuna – siis virtuaalinen kaupunkikeskusta, josta kuntalaiset löytävät helposti paikallisten yritysten tuottamia palveluja. Kaikki mukana olevat yritykset löytyvät samasta verkko-osoitteesta, ja ne voivat käyttää Supportin ominaisuuksia joustavasti oman liiketoimintansa tehostamiseen. Yritykset voivat palvelussa tuoda esille heidän tarjoamiaan palveluitaan ja tuotteitaan sekä myydä lahjakortteja – palvelu on yrityksille ilmainen.

Vaikka Supportti on kehitetty koronakriisin vaikutusten lieventämiseksi, kehitetään sitä myös akuutin kriisitilanteen väistyttyä. Supportin kantava ajatus on tuoda kuluttajat ja yrittäjät yhteen paikallisella tasolla, mikä antaa paikallisille yrityksille mahdollisuuden vastata yhä digitaalisemmaksi käyvän kaupankäynnin asettamiin haasteisiin. Supportti tutustuttaa paikallisen pienyrittäjän kevyeen verkkokauppa-liiketoimintaan ja tarjoaa näin ollen vaivattoman mahdollisuuden pieneen, mutta merkittävään digiloikkaan.

Riihimäki toimii palvelun pilottipaikkakuntana ja palvelu on tällä hetkellä beta-testaus vaiheessa. Palvelusta saattaa löytyy vielä erilaisia teknisiä ongelmia sekä puutteita, josta toivoisimme saavamme palautetta sähköpostilla riihimaki@supportti.fi.Yleistietoa kuluttajille

Miksi ostaa tuote tai palvelu Supportin kautta?

Supportin ideana on tarjota kanava, jonka kautta paikalliset kuluttajat ja palvelujen tuottajat löytävät toisensa. Ostamalla tuotteita tai palveluita lahjakortin muodossa Supportista tuet siis oman alueesi yrittäjiä!

Oletuksena asiakkaan saama sähköposti-kuitti tilausnumeroineen on varsinainen lahjakortti, mutta kauppias voi halutessaan itse päättää, että lähettääkö oman erillisen fyysisen lahjakortin asiakkaalle.

Vaaditaanko Supporttiin rekisteröityminen?

Kuluttajan ei tarvitse rekisteröityä Supporttiin.

Miten maksan ostamani tuotteet tai palvelut?

Supportissa voit maksaa verkkopankkimaksutavoilla. Maksunvälittäjänä toimii Checkout.

Millaisen kuitin saan Supportista?

Saat Supportista kirjanpitokelpoisen kuitin, jossa on eritelty ostetut tuotteet ja arvonlisäveron osuus verokannoittain. Voit halutessasi tulostaa pdf-muotoisen kuitin omaan kirjanpitoosi.